Trainingsinhoud: 
Ik train het technische gedeelte vanuit een passie en gedrevenheid, waarbij ik de bal aanspeel. Uitgaande van een goede trainingsopbouw worden afhankelijk van het niveau de wedstrijdsituaties vanuit een rallyvorm geoefend. Hierbij staat aandacht voor de techniek centraal en wordt steeds meer nadruk gelegd op de doelen en bedoelingen van de slagen.
Naast de technische vaardigheden komt dus ook de techniek, in combinatie met mentale en conditionele opdrachten, uitvoerig aan het bod.

Tennisles voor iedere leeftijd en niveau:
Ik verzorg de tennislessen op de Kieviten op ieder niveau en het hele jaar door. Ook is het mogelijk in de winter om tennislessen te volgen zonder lidmaatschap van de vereniging. Ik bied een trainingsprogramma voor junioren en senioren aan.

Lessen voor junioren:
De jeugd heeft de toekomst en dat is zeker ook bij tennis het geval. Daarom heb ik een uitgebreid pakket jeugdlessen. Van privé tot groepstraining. Elk kind van 5 tot 18 jaar kan deelnemen aan deze lessen. De leerlingen worden ingedeeld naar leeftijd en spelniveau. Ik probeer in mijn lessen zoveel mogelijk spelvreugde over te brengen gekoppeld aan het verbeteren van de technische en tactische vaardigheden. De techniek wordt veel getraind vanuit drills waarbij ik aangeef. In de zomer vinden de groepslessen plaats op één of twee banen. En ''s winters train ik op één baan. Voor de zomer- en wintertraining moeten kinderen zich apart opgeven door middel van inschrijfformulier.

Lessen voor senioren:
Ik vind het belangrijk dat naast het verbeteren van de technische en tactische vaardigheden, er vooral ook plezier aan de trainingen en aan de tennissport in het algemeen wordt beleefd. Dat tennis een dynamische sport is, laat ik mijn leerlingen graag ervaren. Bij seniorlessen bied ik de keuze uit privéles of training in een groepje van minimaal 2 tot maximaal 4 personen. Voor zomer- en wintertraining moet apart worden ingeschreven met het inschrijfformulier dat ik hiervoor beschikbaar heb.

Privétraining:
Ook is het mogelijk om van de winter met 1 of met 2 personen te lessen.
Voor privétraining moet apart worden ingeschreven met het inschrijfformulier dat ik hiervoor beschikbaar heb.